Înscrie-te la Great Fundraising Masterclass

Published on August 19, 2019

După succesul celor două ediții de Great Fundraising Masterclass de la București, aducem conceptul de Great Fundraising mai aproape de organizațiile din Ardeal.

Great Fundraising este definit ca o creștere pe scară largă și sustenabilă a veniturilor organizației, sporind impactul și veniturile de două, trei sau de mai multe ori pe termen mediu cu ajutorul donatorilor care rămân lângă organizație pentru foarte mult timp, crezând cu tărie în visul acesteia.

Alan Clayton este unul dintre cei mai reputați profesioniști în fundraising din lume, Președinte al companiei Alan Clayton Associates cu sediul în Scoția și Danemarca, el a dezvoltat conceptul de Great Fundraising și a lucrat cu peste 350 de clienți nonprofit din întreaga lume.

Great Fundraising Masterclass a fost creat având la bază o cercetare academică, observații din peste 350 de studii de caz din organizații din întreaga lume și experiența în fundraising de peste 25 de ani a lui Alan Clayton

Masterclass-ul reprezintă o oportunitate excelentă de a învăța despre cultura, comportamentele și leadership-ul care sunt necesare pentru ca organizația să ajungă să facă fundraising la un nivel extraordinar și să obțină o creștere semnificativă și sustenabilă a veniturilor.

Masterclass-ul este destinat directorilor executivi, membrilor de board, directorilor, managerilor și coordonatorilor de fundraising. Sunt bineveniți și fundraiserii ambițioși care își doresc în viitor un rol de leadership în fundraising.

Evenimentul va avea loc pe 13-14 mai la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.

Tariful de early bird este disponibil până la 15 martie. Încrierile se pot face pe site-ul evenimentului: http://masterclass.arcromania.ro/

⬅︎ Blog