Pornim Industria Binelui

Pe 6 octombrie, de la ora 11.00, te invităm alături de noi live pe Facebook, unde vorbim despre cum putem să rămânem împreună ca sector, chiar și când nu avem crize de rezolvat.

Descoperă mai mult >

Caravana “Bine în construcție”, ediția a II-a

Venim în sudul României și căutăm organizațiile care fac diferența la nivel local. Am pregătit 5 ateliere și o întâlnire sectorială, în care identificăm și răspundem nevoilor de dezvoltare organizațională.

Descoperă mai mult >

Ne găsim puterea la prima Caravană

Societatea are nevoie de organizații puternice ca să fie sănătoasă. În România, munca organizațiilor neguvernamentale înseamnă sprijinirea copiilor și persoanelor vulnerabile, servicii educaționale, servicii sociale, inițiative artistice sau culturale, activități sportive, protejarea mediului, advocacy pentru inițiativele care contează pentru români. ONG-urile din țară rezolvă extraordinar de multe probleme și ajung la nenumărați oameni care au nevoie de ajutor.

Descoperă mai mult >

De ce e important să știm unii de alții?

Am trecut printr-un an prin care nu ne imaginam că am putea să trecem vreodată. Pandemia a lăsat semne în organizațiile noastre, indiferent că sunt de bine sau de rău. Cert este că întreg sectorul a arătat că e capabil să se organizeze rapid și să acționeze acolo unde este nevoie. Am simțit mulți dintre noi că solidaritatea există între organizații și între oameni. Dar am mai simțit și că e nevoie să știm unii de alții mai mult decât știm acum. Să deschidem liniile de dialog dintre noi, să aflăm ce ne doare și întristează, dar și ce ne dă putere și ambiție.

Descoperă mai mult >

Caravana „Bine în construcție”, ediția I

Pornim în căutarea ONG-urilor locale din 4 regiuni ale țării și le aducem la aceeași masă de discuții. Răspundem nevoilor regionale de dezvoltare organizațională prin activitățile desfășurate de fiecare caravană. Aici vei afla informații despre prima Caravana, din zona Moldovei.

Descoperă mai mult >

Proiectul este derulat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, Opportunity Associates Romania și Dăruiește Viață și beneficiază de o finanțare în valoare de 244,647.00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.