Împreună cu LIDL pentru un viitor mai bun – finanţare 2018

Published on August 19, 2019

Ne bucurăm să anunțăm un nou program de granturi Lidl România, granturi care vor susține proiecte din domeniul educației și mediului.

Programul Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun se adresează organizațiilor non-guvernamentale din România care au cel puțin un an de experiență în implementarea proiectelor din domeniile menționate mai sus.

Administratorii programului de granturi sunt ARC România și Envision România și îi poți contacta pentru orice întrebări pe adresele dana.m@arcromania.ro sau andrei.chirtoc@envisionromania.org. 

Valoarea proiectului trebuie să se încadreze între 46.000 și 160.000 de lei, intervalul de implementare fiind aprilie – decembrie 2018.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 23 februarie 2018, ora 18:00.

Dacă organizația ta este interesată, poți să-ți creezi un cont pe platforma http://grantwizzard.ro/communitygrant, iar proiectele vor putea fi încărcate începând de luni, 29 ianuarie 2018, ora 12.00.

Poți citi regulamentul acestei runde aici.

În urma experienței de anul trecut, știm că numărul de aplicații este foarte mare, astfel încât nu vom putea transmite feedback fiecărei organizații în parte. Vom anunța organizațiile despre decizia de finanțare până la data de 30 martie 2018 și decizia despre ce proiecte vor fi finanțate în această rundă va fi luată de un juriu alcătuit din reprezentanti ai Lidl România, ARC și ai Envision România.

Vă dorim mult succes și vă stăm la dispoziție pentru detalii pe adresele de email menționate mai sus!

⬅︎ Blog