Greatest Fundraisers of them all

Published on August 19, 2019

“Surprising”, “Inspiring”, “Authentic”, “Motivational”, “Powerful”.

Am ajuns la finalul celor două zile intense de învățare cu Alan Clayton de la Alan Clayton Associates, unul din cei mai mari profesioniști din domeniul fundraisingului din lume, specializat în Great Fundraising.

După un masterclass de succes în mai, la Conferința Națională de Fundraising, plutește în aer sentimentul că fundraiserii din România vor mai mult. Am fost martorii unor campanii imense de fundraising în ultima vreme, am văzut organizații care strâng milioane de euro ca să construiască spitale, refugii pentru părinții copiilor bolnavi de cancer și multe altele. Am simțit că mediul ONG de la noi poate face niște salturi spectaculoase și, de aceea, l-am invitat pe Alan Clayton a doua oară în România pentru un nou Great Fundraising Masterclass.

Suntem bucuroși că am avut alături de noi peste 70 de fundraiseri, directori executivi, membri de board, comunicatori, voluntari și așa mai departe, în cele două zile de curs, oameni dornici să învețe cum să își depășească mereu targetul, cum să comunice mai bine, cum să țintească spre schimbarea aceea care o să revoluționeze lumea.

“When something needs to be changed, when there’s war to be fought, the emotional leader wins every time. Great Fundraising is always about change, it’s not about funding the organization, it’s about changing”, Alan Clayton.

Și avem și o veste bună – vom deveni parteneri cu Alan Clayton Associates pentru a ajuta organizațiile din România să adopte principiile Great Fundraising, definit ca o creștere pe scară largă și sustenabilă a veniturilor organizației sporind impactul și veniturile de două, trei sau patru ori pe termen mediu cu ajutorul donatorilor care rămân lângă organizație pentru foarte mult timp, crezând cu tărie în visul acesteia.

Vă vom ține la curent cu evoluția procesului în următoarele luni și vă mulțumim că aveți încredere în noi.

Mulțumim sponsorilor noștri: Fundația FAN Courier, Direct Marketing Group și Good Bureau. Mulțumim tuturor participanților și mult succes în noile noastre aventuri de Great Fundraising.

⬅︎ Blog