Asociația pentru Relații Comunitare

Fiecare comunitate are resursele necesare pentru a deveni un acasă mai bun și mai puternic pentru oamenii care trăiesc în ea. Asociaţia pentru Relaţii Comunitare are misiunea de a descoperi, cultiva şi folosi aceste resurse pentru a le oferi oamenilor speranță, dar și un cadru în care să poată acționa.

Din 2001 susținem și dezvoltăm comportamentul filantropic în societatea românească, având convingerea că filantropia este unul din modurile prin care putem întări și dezvolta comunitățile noastre. În jurul nostru sunt foarte mulți oameni care fac bine cu cap și inimă, iar pentru ei ne-am asumat misiunea de a dezvolta o infrastructură pentru filantropie, pe care să poată construi. Astfel, le oferim lor, liderilor informali, companiilor și ONG-urilor o platformă, unde să se poată întâlni, să lucreze și să producă o schimbare pozitivă, pe termen lung. 

Consiliul de conducere

Cei  cinci membri ai consiliului ARC împărtășesc aceeași viziune și cred în misiunea pe care organizația noastră o are, încă din 2001. Expertiza consiliului nostru de conducere ne-a ajutat să punem în practică viziunea și să dezvoltăm o infrastructură care răspunde nevoilor organizațiilor, donatorilor și persoanelor fizice.

Cunoaşte consiliul >

Echipa

Povestea ARC a început în 2001, la Cluj-Napoca, cu trei oameni care credeau că o comunitate are suficiente resurse pentru a se schimba într-un loc mai bun. Unul dintre motoarele schimbării? Filantropia responsabilă.  Aproape două decenii mai târziu, aceeași viziune este împărtășită de peste 20 de colegi, împărțiți în cele două birouri din Cluj-Napoca și București. 

Cunoaşte echipa >

Istoric

Am putea să scriem câteva volume cu lucrurile care s-au întâmplat din 2001 până acum la ARC. În schimb, am hotărât să vă arătăm varianta mai scurtă a evenimentelor care ne-au făcut ceea ce suntem astăzi.

Suntem mândri de ce am reușit să facem până acum și știm că viitorul e rezervat celor care cu adevărat caută să facă bine responsabil.

Vezi istoricul >