Coordonator Banometru

Published on January 7, 2020

Sunt deja 4 ani de când există Banometru (www.banometru.ro), programul de educație financiară pentru adulți, care nu face educație stând în fața unei table mari și negre, ci stă alături de oameni. Alături de cei care vor să înțeleagă cum să facă să le fie mai bine, cum să iasă din situațiile financiare care îi stresează în acest moment și să ajungă să aibă un sistem de economisire care să îi pună la adăpost în zilele negre.
Și facem asta pentru fiecare om în parte, cu povestea lui personală.

Iar acum, ne dorim să gasim un om care să creadă ca și noi că sănătatea financiară a românilor este foarte importantă pentru viitorul nostru, al tuturor. Acest om pe care îl căutăm este viitorul manager al programului.
Ea/el este o persoană care a mai coordonat echipe, are minim 3 ani de experiență de coordonare/management de proiect, în business sau în ONG, orientată pe soluții, care, în mod ideal, agreează vorbitul cu alți oameni și nu urăște vorbitul în public.

Rolul său este să lucreze în colaborare cu partenerii de implementare și de comunicare, să se asigure că toată lumea știe ce are de făcut, că toți primesc resursele de care au nevoie pentru a aduce tot ce au mai bun de oferit și că zi de zi facem ceea ce ne-am propus. Pe lângă asta, să meargă să vorbească cu alți oameni despre ce descoperim lucrând cu românii pe bugetul lor, la televizor, la radio, în evenimente, să se uite la cum am putea să ne unim forțele cu alți oameni și, precum în basme, să fim mai puternici împreună.

Jobul este în București.

Dacă vrei să fii managerul Banometru, dă-ne un semn la aplicatie@arcromania.ro, până pe 20 ianuarie 2020 cu CV și o scurtă introducere mai personală despre de ce-ul tău (scrisoare de intenție i-am zice daca am fi mai protocolari).

⬅︎ Blog