Caravana „Bine în construcție”

Pornim în căutarea ONG-urilor locale din 4 regiuni ale țării și le aducem la aceeași masă de discuții. În același timp, răspundem nevoilor regionale de dezvoltare organizațională prin activitățile desfășurate de fiecare caravană. Aici vei afla informații despre prima Caravana, din zona Moldovei.

Ne concentrăm asupra ONG-urilor din zona Moldovei și le aducem la aceeași masă de discuții și de învățare. Începem să lucrăm împreună la dezvoltarea sectorului neguvernamental și la constituirea unei singure voci puternice, reprezentative, vocea Industriei Binelui.

În perioada 31 mai – 4 iunie, invităm să participe organizații neguvernamentale din zona Moldovei la discuții și cursuri destinate dezvoltării comunităților lor, dar și dezvoltării organizației.

  • 31 mai – Cafeneaua de fundraising, unde discutăm despre facilitatea fiscală 20%. Înscrie-te aici.
  • 2 iunie – Curs introductiv de fundraising, unde discutăm despre primii pași pe care îi poți face în activitatea de strângere de fonduri. Înscrie-te aici.
  • 2 iunie – Întâlnire sectorială, invitation based
  • 3 iunie – Curs introductiv de advocacy, unde discutăm despre cum pui pe agenda publică lucrurile care contează. Înscrie-te aici.
  • 3 iunie – Curs de data management, unde aflăm cum facem bazele de date să lucreze pentru misiunea organizației nostre. Înscrie-te aici.
  • 4 iunie – Curs de social media, unde discutăm despre cum să menții o comunicare eficientă online. Înscrie-te aici.

Proiect derulat de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu FONSS, Opportunity Associates și Dăruiește Viață, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția ofi cială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014- 2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.