Caravana “Bine în construcție”, ediția a II-a

Venim în sudul României și căutăm organizațiile care fac diferența la nivel local. Am pregătit 5 ateliere și o întâlnire sectorială, în care identificăm și răspundem nevoilor de dezvoltare organizațională.

După prima Caravană dedicată zonei Moldovei, plecăm (chiar dacă doar virtual momentan) spre sudul țării. Ne dorim să ne întâlnim cu cât mai multe organizații, din toate domeniile de activitate, care fac diferența la nivel local. Știm că sudul României poate fi o adevărată provocare când vine vorba de organizații neguvernamentale și de activitatea lor.

Așa că vrem să te cunoaștem și să discutăm despre lucrurile care se întâmplă (sau nu) în sud. În plus, venim cu 5 cursuri gratuite despre facilități fiscale, advocacy, fundraising, social media și storytelling care pot contribui la dezvoltarea organizației tale. Evenimentul are loc în perioada 18-22 octombrie, online. Te așteptăm cu drag să te înscrii la ateliere:

  • 18 octombrie, ora 10.00 – Cafeneaua de fundraising, unde discutăm despre facilitatea fiscală 20%. Înscrie-te aici.
  • 19 octombrie, ora 10.00 – Curs de social media, unde discutăm despre cum să menții o comunicare eficientă online. Înscrie-te aici.
  • 20 octombrie, ora 10.00 – Curs introductiv de advocacy, unde discutăm despre cum pui pe agenda publică lucrurile care contează. Înscrie-te aici.
  • 20 octombrie – Întâlnire sectorială, invitation based.
  • 21 octombrie, ora 10.00 – Curs introductiv de fundraising, unde discutăm despre primii pași pe care îi poți face în activitatea de strângere de fonduri. Înscrie-te aici.
  • 21 octombrie, ora 15.00 – Curs de scriere de proiecte, unde discutăm despre cum scriem o cerere de finanțare de succes pentru organizația noastră. Înscrie-te aici
  • 22 octombrie, ora 10.00 – Atelierul de storytelling, unde discutăm despre cum arată poveștile care ne aduc donatori și susținători în organizație. Înscrie-te aici.