Programele noastre

Cum putem să lucrăm la un viitor mai bun printr-o filantropie responsabilă? Echipa noastră are câteva răspunsuri la această întrebare și, fie că reprezinți o organizație, o companie sau vrei să pornești o schimbare, descoperă programele noastre și află mecanismele ARC care te pot ajuta.

Mecanisme donație

Din 2012, platforma donaţie.ro aduce mai aproape organizațiile de donatori, iar donatorii de cauzele care contează pentru ei. Mecanismele de donație prin SMS și debit direct au ajutat la simplificarea actului de a dona, susținerea a sute de cauze și la redescoperirea filantropiei în secolul al XXI-lea.

Descoperă mai mult >

Fundații comunitare

Programul de Fundații Comunitare a pornit de la viziunea ARC a unor comunități care să găsească în interiorul lor forța și implicarea necesară pentru a produce o schimbare pozitivă.

Fundațiile comunitare au ca misiune refacerea fibrei sociale prin reconstruirea încrederii între oamenii din comunitățile pe care le servesc, spunem noi. Iar refacerea fibrei sociale începe prin abordarea inteligentă a problemelor din comunitare, fie că vorbim de cele din educație, sănătate, mediu sau cultură.

Descoperă mai mult >

Programe CSR

Lucrăm cu companii care știu ce putere au strategiile lor de sustenabilitate și care știu că CSR-ul este o parte importantă din modelul lor de business. Astfel, am dezvoltat un numar mare de servicii de consultanță.

Descoperă mai mult >

Program ONG

Credem în ONG-urile care rezolvă probleme acolo unde statul nu ajunge sau nu poate. Așa că le ajutăm să strângă fonduri, să își gestioneze resursele și datele și le oferim ce au nevoie să devină sustenabile.

Descoperă mai mult >