Program ONG – pentru organizaţii non profit curajoase

Credem în ONG-urile care rezolvă probleme acolo unde statul nu ajunge sau nu poate. Așa că le ajutăm aceste organizaţii non profit să strângă fonduri, să își gestioneze resursele și datele și le oferim ce au nevoie să devină sustenabile.

  • Masterclass – un eveniment dedicat fundraiserilor profesioniști, directorilor de organizații non profit sau membrilor de board care vor să aprofundeze tehnici de fundraising și să fie la curent cu trendurile internaționale de strângere de fonduri.
  • Conferința Națională de Fundraising – aducem împreună profesioniști din ONGuri și companii și învățăm împreună despre trendurile din piață, tehnici de fundraising, cum comunicăm mai bine și cum avem grijă de donatorii noștri.
  • Cafeneaua de Fundraising – eveniment gratuit și deschis pentru oricine vrea să afle ultimile știri despre ONG-uri și strângerea de fonduri din România. Le găzduim trimestrial, într-o cafenea din Cluj și din București.
  • Consultanță de fundraising – te ajutăm să identifici care sunt punctele forte din organizația ta și cum să le folosești în eforturile tale de fundraising. Consultanța este individuală și croită special pentru orice fel de organizaţii non profit.
  • Cursuri de fundraising – te învățăm ABC-ul fundraising-ului: cum te apuci de treabă, cum abordezi donatori și cum îi ții fericiți, cât să investești, cum să îți gestionezi bazele de date și multe altele.
  • Cercuri de Donatori – eveniment de fundraising adus în România în 2013, unde proiecte care caută finanțare își găsesc donatori la o licitație deschisă. Orice organizație poate găzdui un Cerc, iar noi te putem învăța cum să folosești formatul pentru un eveniment de succes.
  • Agenția de fundraiseri stradali – te ajutăm să faci un pas suplimentar pentru ca ONG-ul tău să devină independent financiar: cu agenția de fundraiseri pregătiți pentru încheierea de mandate de debit direct poți începe să strângi fonduri pe termen lung de la donatori individuali.
  • Consultanță și implementare baze de date –  Te vom învăța cum te poți folosi de baza de date pentru ca mesajele organizaţiei să ajungă la cine trebuie, când trebuie: imediat după prima donaţie, de ziua donatorului sau la împlinirea primului an de donaţie recurentă. În plus, te vom învăța cum să creezi rapoarte pentru a vedea câţi bani ai strâns din donaţii online sau sponsorizări corporate, câţi donatori recurenţi sunt pentru un anumit proiect sau câți beneficiari au fost susținuți într-o anumită perioadă.