Evenimente

Gala Oameni pentru Oameni – Recunoaștem eforturile companiilor, organizațiilor și persoanelor de a schimba România și le sărbătorim alături de alte persoane care contribuie la sănătatea comunităților în care trăiesc. Din 2003 până în prezent, companii, ONG-uri și media se întâlnesc an de an pentru a afla unii despre ceilalți și a sărbători implicarea în comunitate. Este momentul de celebrare a celor care dau resurse sau cer resurse pentru cauze de interes în comunitățile lor, anual, la Gala Oameni pentru Oameni.

Pentru că principala resursă pe care o dau companiile, ONG-urile, media sau autoritățile sunt oamenii, noi le rezervăm o seară din an în care le recunoaștem meritele și în care suntem împreună. O seară în care avem speranță și în care știm că nu suntem singuri.  

Summitul Industriei Binelui – “Toată lumea e liberă să plece din țară, dar nu pentru că nu avem alternative. Nu pentru că ți se termină zilele de stat în spital, nu pentru că nu ai cu ce să îți hrănești copiii. Fără capacitatea de a construi împreună, munca noastră va fi în zadar. Așa că vă invităm să veniți alături de noi în Industria Binelui și să începem să construim o țară în care avem alternative.” – Dana Pîrțoc, Director Executiv ARC.

Pentru noi, la ARC,  este important să ne investim sufletul și resursele alături de o comunitate a binelui făcut cu cap și inimă, și de aceea ne bucurăm să vă chemăm la Summitul Industriei Binelui.  

La Summit vin vizionari, strategi, oameni cu resurse și cei care produc schimbare pentru a discuta imaginea de ansamblu cu care ne confruntăm. Vedem România 360°, uitându-ne la ce se întâmplă în comunitățile din România cu cifre și fapte și aducem în discuție adevărata față a României. Îi aducem în față și învățăm de la cei care au avut curajul, perseverența și puterea de a produce schimbări cu impact pe termen lung.