Consiliul de conducere

Anca Harasim

Director Camera de Comerţ Americană în România

După două decenii de când conduce AmCham România, Anca rămâne la fel de atașată viziunii organizației și dedicată misiunii sale de creștere și de creare de impact în comunitățile din România. Împreună cu AmCham, contribuie la organizarea Galei Oameni pentru Oameni încă de la prima ediție a evenimentului. Anca este pasionată de leadership, de sectorul ONG, stiluri de viață sănătoase și empowerment.


Andreea Roşca 

Fondator The Vast&The Curious, Co-autor Cei care schimbă jocul

Andreea are o experiență de 20 de ani în jurnalism, ca redactor, redactor șef adjunct și redactor șef al revistei Capital și, apoi, director al publicațiilor de business ale trustului Realitatea Cațavencu. În 2011 a fondat, alături de alți trei antreprenori, Fundația Romanian Business Leaders. În 2014 a publicat, împreună cu Mona Dîrțu, cartea “Cei care schimbă jocul”, iar din 2017 realizează proiectului The Vast & The Curious. Andreea e pasionată de antreprenoriat și de cum să învățăm unii de la alții, dar și din greșelile noastre.


Peter Barta

Fondator The Long Run

Cu o experiență de peste 15 ani in sectorul profit si non-profit, Peter a fost implicat în managementul a numeroase programe naționale și internationale, în coordonarea și reorganizarea Fundației SMURD; a fost directorul executiv al Fundatiei Post Privatizare. 

Peter ajută companiile să își atingă potențialul și este implicat în numeroase activități de dezvoltare a antreprenoriatului în România.

Peter e pasionat de viața trăită sănătos, de depășirea constantă a limitelor și de dezvoltarea antreprenoriatului în România. 


Dragoş Roşca

Delta Asset Invest

Dragos Roșca este acționar în companii din domeniul retailului, marketing și distribuție, servicii HR, servicii financiare, IT, real estate, precum Optiblu, Smartree, Patiline, More Outsourcing, 2Performant, Ynovate Immo.

Dragoș este de asemenea Președintele Fundației Romanian Business Leaders și face parte din board-ul ARC din 2017.

Dragoș este preocupat de imaginea mai mare despre România și își investește resursele și entuziasmul în a coagula încrederea necesară pentru ca oamenii să își asume schimbarea.


Dan Pascariu

UniCredit Bank România

Dan Pascariu este președintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Bank România. El are o experiență extinsă în banking comercial și de investiție, cu abilități de a gândi la 360 de grade riscurile și oportunitățile din domenii vaste. Este parte din board-ul ARC din 2017.

Dan Pascariu e constant preocupat de oportunitățile de dezvoltare și de învățare pe care le au adolescenții și tinerii din România.


Au mai facut parte din consiliul de conducere al ARC și le mulțumim din suflet că ne-au ajutat să creștem: Adriana Stoica (United Way România), Florin Moisa (Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi), Mariana Sălăgean (Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală), Adrian Ciorna, Ciprian Tărâcă, S-P O’Mahony, Laszlo Potozky.